Danmarks Miljøportals nyhedsbrev har fået nyt udseende og indhold

20. april 2021

Benytter du Danmarks Miljøportals systemer i dit faglige virke? Er du bare vild med miljøet? Vil du gerne holdes orienteret, om hvordan Miljøportalen arbejder for at fremme brugen af data inden for miljøområdet?

Vi er glade for at kunne meddele at vores nyhedsbrev er blevet genoptaget, så du kan få et nyhedsoverblik  direkte i din mailboks. Første nyhedsbrev blev udsendt i går i ny design og med nyt indhold.

Det kan du forvente

Nyhedsbrevet vil udkomme 1 gang i kvartalet og indeholder gerne et nyhedsoverblik fra det forgangne kvartal på 5-6 artikler, tips og tricks fra supporten til brug i vores systemer og vores kommende arrangementer. Vi tilføjer også en lille del, der fortæller om nyligt ansatte medarbejdere, tiltrådte følgegruppemedlemmer mv.

Nyhedsbrevet er derfor tænkt, som en nem måde for dig, som bruger at følge med i fagområder som kunne interessere dig. Vi giver dig muligheden for at få tips og tricks fra supporten lige ind i din indbakke. Du kan også få et godt indblik i Danmarks Miljøportals kerneområder gennem vores nyhedsbrev.

Du kan læse mere om nyhedsbrevet og tilmelde dig på denne side: https://miljoeportal.dk/nyhedsbrev-tilmelding/

Efter du har indtastet din e-mail adresse, vil du blive bedt om at bekræfte på en e-mail sendt til dig. Hvis ikke du modtager den, bør du lige kigge i SPAMfilteret eller kontakt evt vores support.

 

Vil du have et kig på hvad der er sendt ud i går?

Så klik ind her og se det første udsendte Nyhedsbrev

 

 

Tilbage til nyheder