Nyhedsbrev

Danmarks Miljøportals Nyhedsbrev

 

Benytter du Danmarks Miljøportals systemer i dit faglige virke? Er du bare vild med Miljøet? Vil du gerne holdes orienteret, om hvordan Miljøportalen arbejder for at fremme brugen af data inden for miljøområdet?

 

Det kan du forvente

Nyhedsbrevet vil udkomme 1 gang i kvartalet og indeholder gerne et nyhedsoverblik fra det forgangne kvartal på 5-6 artikler, tips og tricks fra supporten til brug i vores systemer og vores kommende arrangementer. Vi tilføjer også en lille del, der fortæller om nyligt ansatte medarbejdere, tiltrådte følgegruppemedlemmer mv.

Nyhedsbrevet er derfor tænkt, som en nem måde for dig, som bruger at følge med i fagområder som kunne interessere dig. Vi giver dig muligheden for at få tips og tricks fra supporten lige ind i din indbakke. Du kan også få et godt indblik i Danmarks Miljøportals kerneområder gennem vores nyhedsbrev.

 

Subscribe

* indicates required
Email Format

 

Du kan læse om her hvordan vi behandler dine personoplysninger

 

Hvad nyhedsbrevet ikke indeholder:

Nyhedsbrevet vil ikke indeholde service- eller systemspecifikke varslinger. Disse er ofte af en sådan vigtighed, at brugere og udviklere ikke kan vente 2-3 måneder med information om dem.

Derfor har vi en anden mulighed for at følge disse.

Hvis du vil følge med i det, der sker på systemerne og om der er særlige frister for indberetning  eller varslede lukninger af systemer mm., så skal du følge vores nyheder mere nært:

Se hvordan du får alle nyheder og varslinger i din indbakke eller RSSreader på browser her