Nye funktioner i Rottesystemerne

25. august 2023

Billede af rotter i kloak

Der implementeret nye brugbare funktioner i Bekæmpersitet og Rottehullet, der er med til at opnå lettere indtastning og give bedre overblik for myndigheder og bekæmpere. De nye funktioner blev introduceret i forbindelse med seneste release i juni. Er du endnu ikke stødt på tilføjelserne, kan du nedenfor se dem samt hvor du finder dem i systemerne. Vi håber at brugere vil tage godt imod de nye tiltag.

 

Rottebekæmpelse/Bekæmpersitet:

  • Gift står omregnet i gram - hvilket gør det lettere at indtaste i forhold til udlægning af korrekt mængde.
  • Det bliver muligt i bekæmpersitet at opsige og opdatere flere adresser samtidig i sikringsordninger. Ændringen er en forlængelse af, at man kan oprette flere adresser på sikringsordninger samtidig. Det er nu også muligt at masseopdatere og opsige sikringsordninger. Denne funktion finder særligt anvendelse, når man har f.eks. med haveforeninger at gøre.
  • Det er nu muligt at indskrive Kontaktoplysninger på Sikringsordninger. Dette nye felt er valgfrit, men kan hjælpe i firma-regi til at holde overblik over hvem der kan kontaktes vdr. Sikringsaftalerne.

Rottehullet for myndigheder:

Der er ligeledes lavet nyt i Rottehullet, så kommunerne kan se data på de nye felter og funktioner i bekæmpernes dataregistrering.

  • Giften står omregnet til gram – det er muligt for kommunen at se omregningen i gram, som er indtastet af bekæmperen.
  • Der er mulighed for at få vist log over giftudlægning og kommentarer fra bekæmperen.

billede af log

 

 

 

Vidste du, at der findes en række trin for trin vejledninger og svar på spørgsmål fra supporten inde i Miljøportalens HelpCenter?

Se hvad vi har liggende indenfor Rotter og Rottebekæmpelse lige her

Tilbage til nyheder