PULS er åbent igen

26. juni 2024

PULS har været lukket, da der i forbindelse med en serverflytning blev konstateret en fejl i den kø-mekanisme i PULS, der sikrer, at alle data vises konsistent i alle dele af systemet. 
 
Den konstaterede fejl gav sig udtryk i, at nogle skærmbilleder viste en forkert status for nogle data. Vi valgte derfor at holde systemet lukket, indtil vil fik konsistens mellem visningen af alle data i skærmbilleder. 

Danmarks Miljøportal og vores leverandør har gennemført manuelle test over weekenden. Konklusionen efter disse test er, at PULS igen er klar til brug. Vi har derfor åbnet til adgangen til PULS. 

Vi beklager de gener, det har måtte medføre 

Oplever du stadig fejl i data? 

I samme forbindelse har flere brugere været ekstra opmærksomme på fejl og uoverensstemmelser i data og har fundet fejl, der ikke er forårsaget af serverflytningen.  Det skyldes rettelse af en fejl, tidligere på året, hvorefter fraktion også indgår, når analyser udvælges til ”Kontrol af vilkår”. Dette kan medføre behov for ændringer i opsætningen. Læs denne vejledning her. 

Få hjælp: Besøg vores HelpCenter, hvor du kan se vejledninger til PULS samt Kendte fejl og mangler. Du er også altid velkommen til at kontakte Danmarks Miljøportals support, der sidder klar til at hjælpe dig fra 09.00 - 14.00 alle hverdage. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på siden. 

Tilbage til nyheder