Webinarer om miljøvurderingsværktøjerne EA-Hub og EA-Tools

13. februar 2024

I forbindelse med lanceringen af EA-Hub og EA-Tools inviterer Danmarks Miljøportal til webinarer via Zoom.  

Webinarene er for alle branchens aktører både offentlige og private. Så arbejder du med, eller er interesseret i miljøvurderinger, kan følgende webinarer være noget for dig: 

 • EA-Hub: Udforsk miljøvurderingsområdet 
  Tidspunkt: 26.02.2024 kl. 10.00-11.30 
  Tilmeld dig her: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_0EIIBcM7QCuvk_8IFk8lXQ 
  I slutningen af 2023 lancerede Danmarks Miljøportal EA-Hub, en løsning der har til formål at lette arbejdet med miljøvurderinger ved at samle dem i én platform. Nu inviterer Miljøportalen til webinar i det nye system. Til webinaret giver vi en fuld gennemgang EA-Hubs funktioner samt svarer på jeres spørgsmål. 
 • EA-Tools: Kom godt i gang med miljøvurdering 
  Tidspunkt: 21.03.2024 kl. 10.00-11.30 
  Tilmeld dig her: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_bKqaD6m8R9aKZOTc4ybJbA 
  EA-Tools er et værktøj til arbejdet med miljøvurderinger. Til webinaret kan du få inspiration til, hvordan du starter på en miljøvurdering, finder fællesoffentlige data og dokumenterer relevante miljødata på et givent sted og tid. Til webinaret giver vi en fuld gennemgang af EA-Tools funktioner samt svarer på jeres spørgsmål. 
   

Om EA-Tools og EA-Hub 

EA-Hub og EA-Tools er udviklet i samarbejde med DREAMS-projektet, som var ledet af Aalborg Universitet i et bredt konsortium af bygherrer, konsulentvirksomheder, statslige myndigheder samt Danmarks Miljøportal (EA: Environment Assessment). 

EA-Hub er et samlingssted for danske miljøvurderinger. Her kan du fremsøge miljøvurderinger ved både klassisk søgning og avanceret fremsøgning ved hjælp af kunstig intelligens. Du kan læse mere om baggrunden for EA-Hub her.  

EA-Tools er et værktøj til arbejdet med miljøvurderinger for at undersøge konkrete områder for miljødata. Formålet med værktøjet er at give brugere mulighed for at foretage overlapsundersøgelser på udvalgte arealer. 

Vi håber du tager godt imod de nye systemer. Er der noget du savner, eller har du brug for hjælp, så hører vi gerne fra dig. Du skal blot følge kontaktoplysningerne til vores support i bunden af siden. 

Tilbage til nyheder