Varsling: Rotter - Lukning af SOAP-service rykkes en måned

11. september 2024

Det er kommet for Sekretariatets opmærksomhed, at nogle bekæmpelsesfirmaer og IT-leverandører har haft særligt brug for support og sparring for at kunne overgå til en ny Brugerstyring og omlægningen til REST-services på Rotter grundet forskellige omstændigheder hos firmaerne. Det øgede supportbehov har bevirket, at der har været udfordringer for at komme i mål ude hos IT-leverandørerne.

Det er derfor ekstraordinært blevet besluttet at udvide skæringsdatoen, der ellers hed 18. september 2024, for nedlukningen af SOAP-servicen.

SOAP-servicen er sat til nedlukning  21. oktober 2024. Alle leverandører, som benytter SOAP-service til overførsler af sikringsordninger og bekæmpelser, bedes være opmærksomme på denne dato.

For at tilgå de nye REST-services til overførsler af Rotteanmeldelser og Sikringsordnigner, skal der opsættes forbindelse via Danmarks Miljøportals Brugerstyring. Leverandører kan kontakte Danmarks Miljøportals support.

For dokumentation for RESTservices se venligst denne Github-side wiki for Rotter: https://github.com/danmarksmiljoeportal/rotter/wiki

Der vil ikke være yderligere ændringer på deadline til nedlukning.

Har du brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores support på kontaktoplysningerne nederst på siden.

Tilbage til nyheder