Vi søger en forretningsanalytiker til cirkulær økonomi og grøn omstilling

3. august 2022

plastflaske billede

Vi søger en forretningsanalytiker, der tager ansvar, tænker systematisk og kan holde fokus på at skabe værdi for vores samarbejdspartner. Du skal have lyst til at arbejde i udviklingsprojekter med mange modsatrettede interesser, hvor du ved at få tingene til at gå op i en højere enhed, kan levere et konkret bidrag til en bæredygtig udvikling. Vi er en lille organisation i rivende udvikling. Vi har pt. 25 medarbejdere og 40 faste eksterne konsulenter. Vores ejerkreds består af kommuner, regioner og staten, som vi hjælper med at skabe det data grundlag, der skal til for at træffe oplyste beslutninger om eksempelvis vandplaner, drikkevandsbeskyttelse, klimatilpasning, biodiversitet og omstilling til en cirkulær økonomi.

Vi er blandt de førende i Danmark i forhold til at levere projekter hurtigt, effektivt og i god kvalitet, ved hjælp af agile metoder og brugen af Azure DevOps. Vores generelle udfordring er at identificere og prioritere behov.

Som forretningsanalytiker forventer vi, at du står i spidsen for at specificere nye forretningsmuligheder. Det kommer du til at gøre lige fra tidlig projektbeskrivelse, identifikation af finansiering, præcisering af krav og implementereløsninger, testning og bidrage til sikre driftsmodeller. 

Kvalifikationer
Du kan både være nyuddannet eller erfaren. Alt efter dine kvalifikationer og erfaringer vil du enten blive sat til at lede eller til at indgå i et team for et konkret projekt.

Du er en person, der hviler i dig selv, bidrager med overblik og kan formidle dette til andre, så beslutninger bliver taget på oplyste grundlag. Du skal have gode sociale kvalifikationer, så du er i stand til at lytte og forstå dine samarbejdspartnere i projekterne.

Derudover ser vi gerne, at du har:

  • Erfaring med forretningsanalyse, gerne fra IT-projekter.
  • Evne til at strukturere komplekse problemstillinger, så dilemmaer mellem forskellige problemstillinger tydeliggøres.
  • Personlig gennemslagskraft, så du kan håndtere paradokser mellem interessenters behov.
  • Gode sociale kompetencer og naturlige lederegenskaber.

Hvad tilbyder vi
Et supergodt arbejdsmiljø med dygtige, søde og hjælpsomme kolleger, der arbejder med mange forskellige interessenter for at skabe grundlaget for Danmarks grønne omstiling Gode udviklingsmuligheder både i forhold til kurser og ved at arbejde sammen med nogle af Danmarks bedste IT-projektledere og IT-arkitekter. Derudover får du mulighed for at indgå i en professionel organisation, som er anerkendt, som et velfungerende samarbejde og en førende effektiv IT drifts- og udviklingsorganisation.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten).

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger kan fås på vores hjemmeside og ved kontakt til sekretariatsleder Nils Høgsted på tlf. 3175 0427 (ferie uge 32) eller driftschef Ane Klok (ferie uge 31) på tlf. 3136 1727.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV, uddannelsesbevis m.m. senest den
21. august 2022.

Vi forventer at holde samtaler den 25. august og 29. august 2022.Danmarks Miljøportal er et fællesoffentligt partnerskab mellem staten, kommunerne og regionerne. Danmarks Miljøportals mission er at levere data om miljø, vand, natur, arealanvendelse, klimatilpasning og cirkulær økonomi til myndigheder, borgere og virksomheder. Vi leverer data til over 100.000 direkte brugere samt til over 100 eksterne systemer med ca. 1 million brugere. Danmarks Miljøportal er dermed det centrale omdrejningspunkt for økosystemet for data om miljø, vand, natur, arealanvendelse og klimatilpasning. Danmarks Miljøportals vision er at bringe data i spil, så de skaber mest mulig værdi for myndigheder, borgere og virksomheder i Danmark. Det gør vi ved at gøre stadig flere data let tilgængelige og udvikle nye services, der skaber værdi og vækst for myndigheder, borgere og virksomheder.

Ansøg om stillingen her

Tilbage til nyheder