Vidste du, at du kan abonnere på vores nyheder og varslinger?

3. juni 2021

person ved computer

Nyttig viden til dig, som bruger Danmarks Miljøportals systemer ofte i dit daglige virke. Du kan følge vores nyheder, varslinger og informationer om serviceændringer tæt via RSSfeed.

Det giver dig, som bruger af vores systemer, mulighed for altid at være godt informeret.

 

Forskellen på Nyhedsbrevet og RSSfeeds?

 

Et nyhedsoverblik

Nyhedsbrevet vil ikke indeholde service- eller systemspecifikke varslinger. Disse er ofte af en sådan vigtighed, at brugere og udviklere ikke kan vente 2-3 måneder med information om dem.

Nyhedsbrevet er et nyhedsoverblik. Det udkommer 1 gang i kvartalet og indeholder gerne et lettilgængeligt uddrag fra det forgangne kvartal på 5-6 artikler, tips og tricks fra supporten til brug i vores systemer og vores kommende arrangementer.

Vi tilføjer også en lille del, der fortæller om nyligt ansatte medarbejdere, tiltrådte følgegruppemedlemmer mv.

Nyhedsbrevet er derfor tænkt, som en nem måde for dig, som bruger, at følge med i fagområder som kunne interessere dig.

Vi giver dig muligheden for at få tips og tricks fra supporten lige ind i din indbakke. Du kan også få et godt indblik i Danmarks Miljøportals kerneområder gennem vores nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret med vores kerneområder

 

RSSfeed er til dig, der har brug for at være på forkant.

Hvis du vil følge med i det, der sker på systemerne og om der er særlige frister for indberetning  eller varslede lukninger af systemer mm., så skal du følge vores nyheder mere nært.

RSSfeed er en måde at få korte beskeder om alle nye nyheder og varslinger, som bliver publiceret på vores Nyhedsside.

Du kan sætte det op til at vise dig, med et lille ikon i din browser, hvornår der er nye beskeder og varslinger fra Danmarks Miljøportal. Så næste gang du åbner din browser, vil du se at der er nyheder, der venter på at blive læst. Du gør dette ved at tilknytte Danmarks Miljøportals RSSfeed link med en RSSfeed reader. Ved klik på ikonet, kan du se hvilke nyheder der er publiceret for nyligt.

Rssfeed reader

Du har også mulighed for at få disse små beskeder i din indbakke.

Du får ikke hele nyheden tilsendt men en lille forsmag i tekstversion. Hvis du i dit professionelle virke gerne vil være ajour, så er RSSfeed et rigtig godt værktøj til dig og det er nemt at få sat op. 

Se hvordan du kan opsætte nyheder via RSSfeed i indbakken eller browseren her

 

Hvis du har brug for hjælp til dette, så kontakt endelig vores support.

 

Tilbage til nyheder