Vi tilføjer ny funktionalitet til VanDa - Kom til webinar!

5. februar 2021

Danmarks Miljøportal tilføjer ny funktionalitet til VanDa. Fra midten af februar 2021 åbnes muligheden for at registrerer Feltmålinger, Måledybder og Vejrlig i VanDa. De registreringer der er fortaget i de gamle systemer er ved at blive overført til VanDa og vil være helt overført i april 2021.

Alle undersøgelser der fremadrettet fortages i 2021, skal registreres i VanDa.

Undersøgelser af miljøfremmede stoffer i biota og plankton-undersøgelser vil dog stadig skulle indtastes i MFS og STOQ.

Lær VanDa at kende:

Danmarks Miljøportal afholder online undervisning om VanDa i løbet af foråret. Så er du en af de mange brugere, som kommer til at benytte VanDa i fremtiden, kan du tilmelde dig Danmarks Miljøportals Webinarer med generel gennemgang af VanDa brugergrænseflade.

Vi afholder webinar følgende dato:

24/2-2021 kl 13:00 Feltmåling

 

Hvordan du tilmelder dig:

Undervisningen foregår online og du skal blot sørge for at gå ind på dette link og registrér dig som deltager. Send meget gerne denne nyhed rundt til andre medarbejdere, som har gavn af denne funktion, vi underviser i.

Din mikrofon og kamera er slukket i webinaret og du kan stille spørgsmål skriftligt i chat-funktionen. Det eneste du skal sørge for er lyd på computeren eller et head-set. 

Du vil kort tid efter registrering modtage en bekræftelse(på engelsk) og dit eget link til Webinaret.

Hvis ikke du kan deltage, men er interesseret??

Hvis du ikke kan deltage alligevel, så kan du se de optagede webinarer på vores Youtube-kanal eller gå til sektionen for Overfladevand i vores HelpCenter og se vejledninger og film fra tidligere webinarer.

 

Tilbage til nyheder