Tilmelding til ekstra webinar i PULS - Drukner i egen succes i online undervisning

29. januar 2021

foto af person ved computer

Grundet tekniske restriktioner, blev mange brugere nægtet adgang til webinaret på PULS i onsdags. Vi vil gøre det godt igen med et nyt – nu med langt flere deltagerpladser!

Rekord høj interesse og tilmelding

Danmarks Miljøportal oplevede morgenen til webinarets start en helt uforudset interesse i webinaret og en øgning i tilmeldinger, vi aldrig før har set.

Vi beklager meget, at den teknik vi benyttede ikke tillod over 100 deltagere.  

Vi vil gerne tilbyde muligheden for at deltage i et tilsvarende webinar på onsdag d. 3. februar kl. 13-14.

Indholdet vil være det samme, som til det webinar, der blev afholdt onsdag d. 27. januar. Vi vil gennemgå de samme ting som på onsdagens webinar. Hvis du ikke havde mulighed for at deltage, vil anbefale det til en kollega, eller var en af de uheldige, der blev nægtet adgang, er der altså nu en ny chance.

Vi har i Danmarks Miljøportal opgraderet teknikken, og sørger for at der fremover vil være 500 deltagerpladser til vores webinarer.

 

Tilmelding til det ekstra webinar

Skriv til miljoeportal@miljoeportal.dk med emnet ”Webinar PULS – nye funktioner, 3. februar”.

Husk at kollegaer også skal sende en særskilt tilmelding.

 

Information om webinaret til evt. nye deltagere:

Siden lanceringen af PULS (2.0) i februar 2020 er der videreudviklet på systemet, og det betyder, at der er implementeret en lang række nye funktioner siden online-undervisningen i februar 2020. Her får du en gennemgang af de nye funktioner og muligheder i systemet.

Tilbage til nyheder