Stillingsopslag: Skal du være vores nye kollega?

18. maj 2021

Vil du være med til skabelse af resultater i IT-projekter der understøtter Danmarks grønne omstilling? Hos Danmarks Miljøportal er du med hele vejen fra idé til implementering og vi leder måske efter netop dig!

 

Danmarks Miljøportal har 3 stillinger opslået:

 

Stilling: Junior Azure Cloud Solution Architect

Ansøgningsfrist: 20-06-2021

Tror du på effektivisering via udvikling og anvendelsen af moderne cloud-teknologier? Holder du af at holde dig opdateret med udviklingen inden for cloud?

Hos Danmarks Miljøportal er du med hele vejen fra idé til implementering af det færdige produkt i produktionsmiljøet. Du har ansvaret for, at den fastsatte strategi for anvendelse af cloud by design bliver efterlevet ved hjælp af dialog med både udviklingsleverandøren og driftsleverandøren. Herunder anvendelse af standard komponenter fra Microsoft Azure til løsningerne.

Dine primære ansvarsområder er følgende:

  • At sikre overblik over den eksisterende arkitektur og infrastruktur, optimere driften samt drive forbedringsinitiativer.
  • Arbejde med optimeringer af Danmarks Miljøportals Azure DevOps toolchain Application Lifecycle Management på tværs af fagområder.
  • At være sparringspartner for projektlederne i udviklingsprojekter.

 

 

Stilling: Forretningsudvikler til cirkulær økonomi og grøn omstilling

Ansøgningsfrist: 12-06-2021 

Er du en erfaren forretningsudvikler, business analyst eller konsulent, der er god til at bidrage med dit overblik og dine analytiske evner i skabelsen af resultater i IT-projekter der understøtter Danmarks grønne omstilling.

Vi søger en forretningsudvikler, der tager ansvar, tænker løsningsorienteret og kreativt og som går forrest med at skabe værdi for vore samarbejdsparter. Du har god forståelse for hvad det vil sige at arbejde i udviklingsprojekter og du befinder dig bedst i udviklingsprojekter. Du er god til at håndtere interessenter og du har en god almen metodeforståelse inden for forretningsudvikling. Du befinder dig vel, både i rollen som forretningsudvikler i et projekt eller som projektleder på en opgave. Det er ønsket om at skabe forretningsværdi og enkelhed i løsningerne, der motiverer dig.

 

Stilling: Junior Systemansvarlig - Jordforurening, Danmarks Arealinformation, webinarer og support

Ansøgningsfrist: 22-05-2021

Har du lyst til at omsætte brugernes behov til IT-løsninger, som skaber værdi? Har du lyst til at optimere samarbejdet mellem vores leverandører og dine engagerede kollegaer og samarbejdspartnere i Danmarks Miljøportal? Har du lyst til at arbejde i en lille dynamisk organisation, hvor du hurtigt vil få stort ansvar og varierende arbejdsopgaver? Vi skal bruge nye kolleger og er det dig?
Tilbage til nyheder