Invitation til Webinarer om Rottehullet

4. marts 2021

Danmarks Miljøportal inviterer her i foråret landets kommuner til to webinarer om brugen af Rottehullet. Læs mere om de to webinarer og tilmelding herunder. Rottehullet benyttes af landets kommuner til at se og sikre at rottedata i den fællesoffentlige rottedatabase, Rottereden, er opdateret og ajourført korrekt.

Vær med og få en introduktion til systemet eller opfriskning på funktioner og anvendelsesværdi på disse to webinarer. Medlemmer fra Følgegruppen for Rotter i Danmarks Miljøportal vil deltage og deler deres viden samt demonstrerer funktioner i systemet.

 

Sådan bruger du Rottehullet – systemgennemgang

 

Hvornår: 24. marts kl. 13-14 (OBS! rykket til 8. April, kl 13-14)

Indhold: På webinaret vil der være en generel gennemgang af funktioner i systemet. Lær bl.a. hvordan man fremsøger anmeldelser, sikringsordninger, eksporterer data til Excel, abonnerer på ændringer/advarsler og meget mere. Målgruppen er kommunale rottesagsbehandlere.

Tilmelding til dette arrangement sker via dette link

 

 

Brug af Rottehullet i forbindelse med den kommunale tilsynsforpligtelse

 

Hvornår: 18. maj kl. 13-14 (OBS rykket grundet miljøvagt til 26. maj kl 13-14)

Indhold: På webinaret vil det blive demonstreret hvordan man kan benytte Rottehullet ift. løbende at føre kommunalt tilsyn med bekæmpelser. Lær bl.a. mere om hvilke data du finder i Rottehullet, håndtering af anmeldelser og bekæmpelse på fødevarevirksomheder, hvordan man ser anmeldelser fra private bekæmpelsesfirmaer mm.  Målgruppen er kommunale rottesagsbehandlere.

Tilmelding til dette arrangement sker via dette link

 

Når du har registreret dig, vil du modtage en e-mail(på engelsk) med link til webinaret.

Linket er unikt til dig, så hvis du har kollegaer, som gerne vil deltage også, bør de tilmelde sig separat.

 

 

Tilbage til nyheder