Invitation til webinarer om Arealdata

11. februar 2021

dekorativt billede af vand og marker

Danmarks Miljøportal tilbyder en række webinarer som introducerer systemet Arealdata. Hvor data udstilles på tværs af fagområder.

Arealdata.dk er en brugergrænseflade der samler data på tværs af Danmarks Miljøportals fagsystemer og gør dem offentligt tilgængelige. Platformen er primært målrettet den IT-professionelle bruger der ønsker at få indblik i detaljerede data på fx spildevandsområdet.      

Indhold

På webinarerne vil Danmarks Miljøportal fortælle om formålet med Arealdata, målgruppe samt gennemgå funktionaliteter i brugergrænsefladen og tilhørende API. Hvert webinar vil have fokus på udstilling af data for et specifikt fagområde. Hvert webinar indeholder ca. ½ times introduktion og fremvisning hvorefter der bruges ca. 15 min på spørgsmål og svar.

Datoer for webinarer

 

 

 

Tilmelding

Når du har registreret dig som deltager via link herover, vil du modtage en bekræftelse snarest efter. Bekræftelsen (på engelsk) indeholder linket til webinaret.

 

BEMÆRK! alle webinarer har unikt link og hvis du er interesseret i flere emner, skal du registrere dig på hvert enkelt webinar separat.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores support

Tilbage til nyheder