Webinarer om Arealeditering tiltrak over 150 deltagere

12. november 2020

Billede af Arealeditering version2

Danmarks Miljøportal afholdt her i efteråret 3 webinarer inden for redigering i Arealeditering med eksemplerne: Naturbeskyttelse, Grundvand og Beskyttelseslinjer.

Brugerne fik vist de forskellige muligheder for redigering af objekter, temalag og nogle ekstra funktioner. Arealeditering version 2 er bl.a. gjort mere brugervenligt i forhold til den ældre version.

Samlet blev over 150 brugere undervist på de tre kurser. Webinarerne er gået rigtig godt og er et godt værktøj til at nå mange brugere, særligt i en tid, hvor mange arbejder hjemmefra. Hvert webinar tog 45 min., deraf er omtrent 30 minutter undervisning og til slut 10-15 min. til spørgsmål. Brugerne kom med mange gode spørgsmål som alle blev besvaret.

Nåede du ikke at deltage?

Danmarks Miljøportal sørger så vidt muligt, for at optage undervisningen, så du kan roligt ånde lettet op, hvis du ikke nåede at se med på webinarerne. Du kan se optagelserne af vores webinarer på vores HelpCenter her.

Er du blevet nysgerrig og vil selv lære det nye Arealeditering at kende så Læs mere om hvad Arealeditering kan i den nye version her eller endnu bedre, prøv kræfter med det selv og oplev et mere brugervenligt Arealeditering.  Gå til Arealeditering i systemoversigten.

 

Er du i tvivl eller sidder du med spørgsmål om netop Arealeditering, så gå til vores HelpCenter og find artikler og vejledning til systemet. Du er også altid velkommen til at skrive ind til vores support.

 

Tilbage til nyheder