Søges: IT-projektchef som brænder for miljø og klima

11. februar 2020

Danmarks Miljøportal får flere og større opgaver om at levere IT-understøttelsen til Danmarks grønne omstilling. Vi har derfor slået en ny stilling op som IT-projektchef. Som projektchef forventer vi, at du hjælper med at løbe projekterne igang samtidig med, at du leverer sparring til de vores projektledere. Derudover forventer vi, at du er i stand til sammen med vores samarbejdspartnere at identificere og få finansiering til nye initiativer.

Du skal være en person, der hviler i din faglighed og er ikke bange for at udfordre andre eller selv at blive udfordret. Du har gode sociale kvalifikationer, så du er i stand til at lytte og forstå dine samarbejdspartnere i projekterne og håndtere konflikter og uoverensstemmelser på en konstruktiv måde. Du skal have lyst til at gå forrest og opbygge nye samarbejdsrelationer og initiativer på tværs af miljøsektoren og med vores mange forskellige anvendere af data.

For mere information se: https://www.it-jobbank.dk/jobannonce/351044/it-projektchef-som-braender-for-miljoe-og-klimatilpasning?lang=da

Tilbage til nyheder