Stor deltagelse på webinar for Arealeditering

22. september 2020

Der var mange tilmeldte deltagere fra landets kommuner, som fik set den nyeste version af Arealeditering da Danmarks Miljøportal afholdt webinar i starten af september.

De tilmeldte var bl.a. fagfolk inden for kommunernes Natur- og GIS-afdelinger og havde en række interesserede spørgsmål til løsningen, som underviseren fra Danmarks Miljøportal besvarede til slut i webinaret. Mange interessenter kom på i sidste øjeblik, så de 32 tilmeldte udviklede sig til at være 45 deltagere. Deltagerne kom fra alle egne af Danmark, fra Bornholm til Hjørring.

 

Du kan dele med en kollega

Arealeditering version 2 er meget anderledes i udseende og funktioner fra tidligere versioner af Arealeditering, så det er derfor en stor fordel, at nå bredt ud til kommunerne omkring systemet. Danmarks Miljøportal vil derfor også gerne opfordre til, at I som brugere kan dele webinaret, som er gjort tilgængeligt via Danmarks Miljøportals Help Center og youtube kanal. Systemet er bygget på et system fra GeoDanmark.

Find linket til webinaret om Arealeditering version2  i oversigten her

Danmarks Miljøportal afholder med mellemrum webinarer med forskellige temaer og her i efteråret kan du tilmelde dig disse kommende webinarer:

  • Torsdag, 24. sept. kl. 14:15-15:00 – eksempel Grundvand
  • Torsdag, 8. okt.  kl. 14:15-15:00 – eksempel Beskyttelseslinjer

Du tilmelder dig ved at skrive til miljoeportal@miljoeportal.dk. Skriv navn og hvilket webinar du ønsker at deltage i.

 

Find ud af mere

Har du brug for hjælp til systemerne, kan du finde trin-for-trin-vejledninger, film og udførlige PDF vejledninger i vores Help Center og herigennem kan du også kontakte supporten.

Tilbage til nyheder