Danmarks Miljøportal har fået ny hjemmeside

23. august 2019

Danmarks Miljøportals hjemmeside er blevet fornyet og gentænkt med henblik på, at gøre det lettere for brugerne at finde frem til nyheder, fagsystemer og support uden at klikke rundt for længe på hjemmesiden.

Den nye hjemmeside er delt op i 7 områder:

Om Danmarks Miljøportal – hvor vi fortæller om samarbejdet mellem parterne og vores vision og formål. Her finder du som myndighed også dine repræsentanter i de miljøfaglige følgegrupper.

Nyheder – er den side, hvor alle Danmarks Miljøportals nyheder bliver lagt op.

IT-systemer, udvikling og webservices – her finder du vej til vores fagsystemer, heriblandt Danmarks Arealinformation, DinNatur, PULS  og mange mange flere. Du kan som udvikler få en indføring i at udvikle op imod vores webservices og se oversigt over hvilke webservices der stilles til rådighed.

Dataansvar – her ligger vores dataansvarsaftaler indgået mellem parterne i Danmarks Miljøportal, du vil også finde vores ”vilkår for brug af data” her.

Brugeradministration og Brugerstyring – en hurtig introduktion til Danmarks Miljøportals Brugerstyring og hvad det går ud på.

Driftsinformation – en side hvor vi viser hvis der er driftproblemer på systemer samt en oversigt over kommende systemopdateringer.

Help Center – side hvor du får fat i vores support via mail til os eller du kan søge i alle vores vejledninger og trin-for-trin artikler.

Blandt nye funktioner på vores hjemmeside er:

  • Abonnement på Nyheder via RSSfeed
  • Deling af Nyheder på brugeres egne LinkedIn, facebook og mail.
  • Hurtig adgang til support via HelpCenter
  • Udviklerside med adgang til webservices og krav fra Brugerstyring
  • Direkte adgang fra forsiden til Registrer data og Adgang til data – to navigationer som giver overblik over alle fagsystemer i Danmarks Miljøportal.
  • Let overblik over driftstatus og systemopdateringer

 

Efter megen efterspørgsel fra brugerne, har vi gjort det muligt at abonnere på vores nyheder gennem RSSfeed. På den måde, kan I som brugere hurtigere få besked om nye funktioner eller tiltag på Danmarks Miljøportals systemer.

Udover dette, er der sket en grundig oprydning i hjemmesidens materiale. Vi vil dog gerne opfordre til, at I kontakter os, hvis I mener, I mangler noget materiale eller links fra den gamle hjemmeside.

 

 

 

Tilbage til nyheder